Svea - een bedrijf voortdurend in ontwikkeling

Team SVEA NL

Specifiek voor de groep MKB & ZZP ondernemers die vaak bij banken niet in aanmerking komen voor een financiering is Svea Finans in 2002 opgericht. Want wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen ondernemen.

Flexibiliteit, snelheid en adequaat handelen staan bij ons voorop. Wij delen onze kennis en ondernemen graag met u mee. Zie ons als het verlengstuk van uw onderneming. Met onze persoonlijke aanpak willen wij ondernemers ontzorgen.

Als onderdeel van het Zweedse Svea Ekonomi hebben wij zeer sterke financiële armslag en durven we met onze brede ervaring op het gebied van Credit Management net een stap verder te gaan. Door het combineren van nieuwe technologie en innovatieve oplossingen, met een hoge mate van persoonlijke service met focus op de klant, trachten wij altijd het betere alternatief te zijn voor onze klanten en partners.

Continuïteit in uw liquiditeit

Ons team zet zich iedere dag met veel plezier in om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Door middel van persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt nemen wij uw zorgen uit handen en denken wij met u mee. Met een klein team zorgen wij ervoor dat we te allen tijde op de hoogte zijn van uw bedrijfsomstandigheden.

Geen zorgen meer om uitblijvende betalingen, wij betalen uw facturen binnen 24 uur uit. Hiermee geven wij u de financiële vrijheid om te ondernemen, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Feiten over de Svea groep

Svea Finans Nederland is onderdeel van Svea Ekonomi, één van de hoofdrolspelers in Noord-Europa op het gebied van Credit Management sinds 1981. De Svea Groep is geautoriseerd door de Swedisch Financial Supervisory Authority en heeft kantoren over 10 verschillende landen en samenwerkingspartners met grote spelers over heel de wereld.


Meer informatie over Svea Finans kunt u vinden op www.sveafinans.nl